Híreink

TERVEINK ALAPJÁN – 2018. OKTÓBER
Az ősz beköszöntével megépült a Déli Iparterületre vezető kerékpárút Kecskeméten.
>
TERVEINK ALAPJÁN - 2018. szeptember
Már használatban a kecskeméti Csalánosi Csárda megtervezett 52 sz. főúti csomópontja. Éjszaka is...
>
Közös tervek - közös tervezés
Mi „Vonalvezetők”, mint közlekedéstervezéssel - úttervezéssel foglalkozó Mérnökcsapat, az elmúlt két évben egy rendkívül motivált, megbízható, magasan kvalifikált kollégákból álló szakmai közösséget alakítottunk ki. Dolgozóink kiváló munkájának köszönhető, hogy az utóbbi időszakban cégünk fennállásának legeredményesebb esztendőit zárta, s a hatékonyan tevékenykedő tervezőiroda egyre komplexebb, nagyobb volumenű mérnöki feladatokat is képes teljesíteni. A vállalkozásunkban tevékenykedő kollégák - akik készségesen meséltek az irodában végzett tevékenységükről - egybehangzó véleménye, hogy az elért sikerekhez elengedhetetlen az azonos szakmai érdeklődési kör, a kölcsönös segítőkészség, a jó munkahelyi légkör, valamint a munkán kívül szervezett közösségi programok is. Szeretnénk most erről őket néhány mondatban közvetlenül is megszólaltatni.
>
Terveink alapján – 2018. augusztus
Épül Szentes, Szentes Ipari Park, Bese László utca rekonstrukciója
>
Terveink alapján - 2018. július
Épül a Kecskemét, Déli iparterület, 5 sz. főút menti kerékpárút.
>
Terveink alapján – 2018. június
52. számú főút – Csalánosi Csárda csomópont
>
Folyamatos megbízatások a hatékonyan működő mérnökirodánál
A magasan kvalifikált kollégák kiváló munkájának, valamint a cégben végrehajtott átszervezésnek köszönhetően 12 éves működése legeredményesebb esztendejét zárta a közlekedéstervezéssel, s azon belül leggyakrabban a „klasszikus” – engedélyeztetésre és kivitelezésre szolgáló – úttervezéssel foglalkozó VONALVEZETŐ Kft. A hatékonyan tevékenykedő, a megrendelői igényekhez kiválóan alkalmazkodó mérnökiroda egyre komplexebb, nagyobb volumenű mérnöki feladatokat is képes teljesíteni. Erős Tamás irodavezetőnk nyilatkozott a cég aktualitás híreiről.
>
SZAKMAI ÚTON – 2018. ÁPRILIS
Bécsben közlekedtünk.
>
TERVEINK ALAPJÁN - 2018. február
... épülnek Kecskemét, Máriaváros új élelmiszer áruházának külső közlekedési és közmű létesítményei.
>
Sikeres átszervezésnek (is) köszönhető eredményes esztendő
12 éves fennállása legeredményesebb esztendejét zárta a fokozatosság elve szerint építkező, közlekedéstervezéssel, s azon belül leggyakrabban a „klasszikus” – engedélyeztetésre és kivitelezésre szolgáló –úttervezéssel foglalkozó VONALVEZETŐ Kft. A sikeres átszervezést végrehajtó, megbízható tervezői-mérnöki irodánál büszkén tekintenek arra, hogy országszerte kiváló referenciákkal rendelkeznek, s egyre növekszik az állandó partnereik száma. Halász István ügyvezető igazgató értékelte a cég 2017-es esztendejét.
>