RÓLUNK

 
 

VONALAKBÓL ALKOTUNK –

„Minden mérnöki alkotás egyszerű pontok és vonalak sokaságából születik. Ezeket a vonalakat kell mérnöki gondolatokkal átszőve, alkotó kézzel végigkísérve, úgy vezetni, hogy logikus, átgondolt rendszert alkossanak. Azért, hogy azután a vonalakból alakzat, majd az alakzatból alkotás teremtődjön. És a mértani sokaság végül nemcsak a tervlap síkját, hanem életünk terét is behálózva alakítja azt szebbé, és szolgálja - reményeim szerint - nem csupán a Megbízót, hanem magát az Embert is.”

/Halász István, ügyvezető igazgató/

 

A „VONALVEZETŐ” szó – 2005 évi megalakulásunk óta – védjeggyé vált mind jogilag, mind pedig a visszatérő megrendelőink véleménye alapján. A „VONALVEZETŐ” a szakterületünkön összességében egyet jelent a megbízható, precíz mérnöki szolgáltatás nyújtásával.

Mi – „VONALVEZETŐK” – pedig e védjegy alatt működő, olyan kreatív és hatékony magyar mérnökcsapat vagyunk, akik minden erejükkel azért küzdenek, hogy e márkajelzést büszkén viselhessék. Színvonalas, korszerű, de egyben műszakilag megfontolt terveket szeretnénk szolgáltatni minden tisztelt megrendelőnk számára.